Vriendschap – Relatie – Trouwringen

Bijzondere relatie- en trouwringen

Onze trouwringen, vriendschapsringen en relatieringen zijn speciaal voor jullie ontworpen. Ze zijn tijdloos en draagbaar, maar ook eigen: het ontwerp ontstaat volledig in samenspraak met jullie.

For him and her; maar wel passend

Dat werkt zo: wil je een ring laten maken? Dan luisteren we eerst naar jullie verhaal, wensen en ideeën. Op basis daarvan kiezen we een paar voorbeelden. Daar gaan we op door en zo zoeken we samen naar de juiste stijl en afwerking.

Een ring laten maken betekent niet dat beide trouw- of relatieringen er hetzelfde uitzien. Sterker nog, als de een grote handen heeft en de ander juist kleine, dan is het logisch dat ze verschillende breedtes hebben. Misschien wil jij een wat uitgesprokener ontwerp en dan je partner. Mét steen, of juist niet. Wij zorgen dat de trouwringen bij elkaar passen, ook al zijn ze verschillend. Net zoals jullie voor elkaar kiezen, maar niet hetzelfde zijn.

Alles is mogelijk

In de winkel of in onze webshop zie je misschien een witgouden ring, terwijl jij liever geel goud hebt. Of een combinatie. Misschien wil je een andere edelsteen, een andere grootte, of liever matte afwerking dan glimmend gepolijst.

Bespreek het. Laat het ons weten, want er is heel veel mogelijk.

Trouwringen op de groei

Vriendschaps-, relatie en trouwringen moeten een leven lang mee. Je wilt dus niet bezuinigen op de materialen. Maar dat betekent niet dat je over budget hoeft te gaan.

Een ring laten maken kan ook op de groei. Kies bijvoorbeeld voor het voordeligere moisaniet en vervang de steen later voor een echte diamant. Laat ons weten wat jullie willen. Dan adviseren we jullie over de mogelijkheden.

Ringen graveren

Standaard gravures zitten bij de prijs van trouw-, vriendschaps- of relatieringen inbegrepen. Wil je je ringen graveren met een klassiek lettertype, dan graveren we het met de hand. Ook kunnen we een vingerafdruk of verschillende lettertypes graveren met een lasergravure.

Trouwringen kopen

Wil je trouwringen kopen? Of een ring laten maken? Laat je inspireren in onze webshop of kom langs in de winkel om de mogelijkheden te bespreken.

trouwringen, vriendschapsringen en relatieringen – handgemaakt door Edelsmederij Tobias in Doesburg.

Sydney

Deze set ringen uit ons eigen atelier zijn geschikt als relatie, trouw of vriendschapsringen.

Een van de ringen heeft een schitterende steen zwevend gezet tussen de twee banen. Er zijn verschillende edelstenen mogelijk.

De andere ring is wat rustiger maar kunnen we spannender maken door een andere afwerking.

Deze ringen zijn nu te zien in de gepolijste variant, ook kan deze mat of met verschillende structuren afgewerkt worden. Ze zijn te maken in witgoud, geelgoud, zilver en titanium.

Noa

Deze vriendschap, relatie of trouwringen hebben een organisch contrast waardoor een speciale band ontstaat. De diamant straalt van geluk. Ringen smeden we in ons eigen atelier en kunnen we naar wens aanpassen of ontwerpen.

Kom langs en laat jullie inspireren. Willen jullie liever een afspraak inplannen klik dan hier.

Yvy

Deze ringen staan voor de ultieme verbintenis tussen twee partners! De twee banden die om elkaar heen lopen vorm samen een geheel die symbool staat voor de verbintenis. Op basis van wat bij jullie past kunnen deze ringen in goud, witgoud en zilver smeden of een combinatie hiervan.
Liever toch een mooie kleur toevoegen? Wij werken met edelstenen iedere kleur is mogelijk! Verschillende stenen geven een sieraad een nieuw verhaal. denk bijvoorbeeld aan een blauwe tanzaniet, groene smaragd of een rode robijn.
Klik op deze link om een vrijblijvende afspraak te maken.

Julia

Vriendschap relatie of trouwringen mogen soms een verborgen persoonlijke betekenis hebben. Deze ringen symboliseren een samenvloeiing van 2 verschillende levens die samen 1 pad bewandelen spiralend om jullie vingers heen.

In 1 ring zijn 2 diamanten verwerkt ook andere kleurdiamanten of edelstenen met verschillende kleuren zijn mogelijk. Wat denk en jullie bijvoorbeeld van blauwe diamant? Of rood paarse rhodoliet?

Dit model is te maken in verschillende materialen witgoud en geelgoud maar ook in zilver of antiallergisch titanium.

Yara

Deze ringen zijn een feestje om te dragen. Ze bestaan uit 2 ringen die over en in elkaar gesmeed en gesmolten zijn. Als finishing touch 2 mooie diamanten.

Nina

Deze trouwringen zijn in wit-, geelgoud en zilver te bestellen. De ringen worden gemaakt in ons eigen atelier waardoor ze helemaal naar wens aangepast kunnen worden. De ring met steen is te maken met een moissaniet of met een diamant. Moissaniet is een alternatief voor diamant. Ze lijken erg op elkaar qua schittering en uitstraling maar verschillen in prijs. Optioneel kan moissaniet altijd nog vervangen worden door een diamant.

Vraag naar de mogelijkheden via deze link.

Phie

De inspiratie van dit voorbeeld van trouw, vriendschap of relatieringen komt van een een traditionele trouwring. We hebben er in onze werkplaats een eigen twist aan gegeven met een extra belijning die zorgt voor een net ander accent. Zo kunnen we een traditioneel model vermaken naar nieuwe persoonlijke eigentijdse ringen.

Hoe bijzonder is het dierbaar erfgoud te gebruiken of hergebruiken voor nieuwe ringen?

Deze ringen kunnen we in verschillende materialen en of in verschillende combinaties maken. Bijvoorbeeld witgoud gecombineerd met geelgoud, helemaal van geelgoud of witgoud maar zilver met geelgoud is natuurlijk ook mogelijk. Jullie mogen altijd vrijblijvend een afspraak maken en een keer verschillende ideeën en mogelijkheden bespreken.

Robin

We zoeken altijd naar modellen die net iets unieker en persoonlijker zijn zoals deze tijdloze ringengemaakt in ons eigen atelier. Deze set ringen bestaan uit 3 verschillende gedeeltes in één keer maar ook die los van elkaar uitgezocht kunnen worden. Zo kunnen we kiezen voor verschillende materialen zoals geelgoud, witgoud, titanium of zilver deze materialen en kleuren zijn goed te combineren met elkaar. Ook kunnen we de ringen bewerken voor meer contrast gepolijst, gematteerd, gehamerd of met een diepere structuur.

In dit voorbeeld hebben we geen edelstenen of diamant gezet maar dit is zeker een optie. Kom langs of vraag naar de mogelijkheden via deze link.

Leah

Een trouwring kan stoer en robuust zijn. Deze zware kwaliteit ringen met paarse steen (andere mogelijkheden zijn bespreekbaar) zijn een lust voor het oog. Je blijft er naar kijken.

Iris

Handgesmede ringen van wit-, geelgoud of zilver. Deze ringen smeden we uit 1 stuk materiaal in verschillende stappen naar jullie perfect passende ringen. We smeden ze speciaal voor jullie hierdoor kunnen we de slag of opening zo maken dat de ring op jouw hand het allermooist staat.

Floor

Deze witgouden trouwringenset is zo ontworpen dat de damesring bestaat uit 2 gedeeltes. De ring is samen als trouwring, maar ook enkel te dragen.  Je kunt de 2 gedeeltes afwisselen met verschillende aanschuifringen. Zo kun je mooi met deze ring variëren.

Deze set kan ook in geelgoud of zilver gemaakt worden.

Quinn

Deze set ringen bestaan uit 3 verschillende gedeeltes in één keer maar ook die los van elkaar uitgezocht kunnen worden. In de middelste ring is het heel goed mogelijk 1, 2 of meer diamanten of een andere edelstenen in te zetten. De middelstering kan ook gekozen worden als verlovingsring waar later bij de bruiloft 2 aanschuifringen bij gedragen worden zodat deze transformeert als trouwring.

Deze ringen kunnen we in verschillende materialen maken zoals geelgoud, witgoud, titanium of zilver deze materialen en kleuren zijn goed te combineren met elkaar. Ook kunnen we de ringen bewerken voor meer contrast gepolijst, gematteerd, gehamerd of met een diepere structuur.

Jessie

De inspiratie van dit voorbeeld van relatie, vriendschap of trouwringen komt van een een traditionele trouwring. We hebben er in onze werkplaats een eigen twist aan gegeven met een extra belijning die zorgt voor een net ander accent. Zo kunnen we een traditioneel model vermaken naar nieuwe persoonlijke eigentijdse ringen. In deze ringen hebben we 3 schitterende steentjes gezet.

Hoe bijzonder is het familie of erfgoud te gebruiken en dit her te gebruiken voor nieuwe ringen? Zo kan goud generatie op generatie meegroeien.

Deze ringen kunnen we in verschillende materialen en of in verschillende combinaties maken. Bijvoorbeeld witgoud gecombineerd met geelgoud, helemaal van geelgoud of witgoud maar zilver met geelgoud is natuurlijk ook mogelijk. Jullie mogen altijd vrijblijvend een afspraak maken en een keer verschillende ideeën en mogelijkheden bespreken.

Sky

Wat nou als jullie ringen zoeken die net wat meer mogen zijn dan je normaal tegen komt, stoer, robuust gewoon helemaal jullie… Dan helpen wij jullie graag. Bijvoorbeeld met deze brede ringen. Niet te glanzend, niet te braaf en zoals altijd kunnen we samen met jullie afwijken van dit model en ze zo aanpassen dat het jullie unieke, persoonlijke ringen worden.

Deze ringen kunnen we in verschillende materialen maken zoals geelgoud, witgoud, titanium of zilver. Ook kunnen we een gedeelte in een ander materiaal maken.

Ezra

It’s slightly complicated 🙂 soms hoeven ringen gaan relatiestatus te hebben om super gaaf te zijn. Zijn dit relatie, trouw of vriendschapsringen? Of ringen die gewoon bij jullie passen?

Ringen als deze maken we speciaal voor jullie zo kunnen we samen kiezen van welk materiaal en vooral hoe breed en stoer of juist hoe verfijnd en smal de ringen worden.

Samen met jullie kunnen we dit voorbeeld gebruiken voor inspiratie vanuit jullie ringen ontstaan.

Tess

Wat past er beter bij jullie wit- of geelgoud?

Nova-Lynn

Twee ringen die elkaar nooit meer los laten. Uniek door de eenvoud. Deze ringen kunnen we van verschillende materialen maken. Helemaal van wit- of geelgoud. Ook een combinatie met zilver of titanium is mogelijk.

Mila

Deze trouwringen van wit met geelgoud vloeien samen. Extra verbonden door een witte diamant.

Sunny

Witgouden ringen met een goud accent. Geïnspireerd door Aziatische invloeden zijn deze ringen ontstaan. Herken jij de kenmerkende Aziatische architectuur in de vormgeving?

Lou

Gaan jullie binnenkort trouwen? Wat denken jullie van deze ringen?
Wij ontwerpen graag samen met jullie de mooiste ringen. Wisten jullie dat in ons atelier alleen conflictvrije diamanten worden gebruikt. Diamanten zijn er in alle kleuren van de regenboog. Dol op de kleur blauw? Misschien zijn deze schitterende blauwe diamanten iets voor jou.
Dit model ringen kunnen we maken in witgoud, geelgoud, zilver en titanium. Deze ringen kunnen we in verschillende manieren afwerken.

Beau

Zo gaaf als jullie stoere ringen zoeken met een eigen uitstraling dan is dit ontwerp misschien wat voor jullie. Deze ringen hebben een eigen structuur maar een rustige zijkant. We kunnen ze maken in verschillende materialen en kleuren. Deze ringen komen vooral mooi uit in geelgoud en witgoud. zilver is ook mogelijk.

En wohh wat een gave diamant! Verschillende stenen zijn natuurlijk mogelijk. Maar als je toch voor een diamant gaat…..

Senna

In ons atelier hebben we deze ringen gemaakt met een nieuwe golvende techniek. Deze rustige golven lopen speels in elkaar over en vullen elkaar aan.

De ringen kunnen we maken in geelgoud, witgoud, zilver en titanium.

In dit voorbeeld zitten geen diamanten of edelstenen maar dat is wel mogelijk.

Luca

Zoek je iets anders dan anders? In een persoonlijk gesprek nemen we jullie stap voor stap mee. Met verschillende voorbeelden en onze creativiteit ontstaan samen met jullie de allermooiste persoonlijke ringen in geelgoud of witgoud, titanium of zilver.

Deze ringen zijn niet te heftig, niet te apart, gewoon rustig anders dan standaard.

Kom langs voor een glimp van onze relatie/trouwringcollectie of plan een gesprek samen met ons.

Ook niets missen? Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.

Interesse? Maak een afspraak met onze professionals.

Maak direct een afspraak