Trouw/relatieringen

Trouwringen uit eigen atelier

In ons eigen atelier maken we zoveel mogelijk sieraden zelf. Zo ook bijna alle relatie / trouwringen. Op deze pagina geven we een kleine impressie van onze atelier collectie.

Naast alle ringen die we zelf maken werken we met verschillende leveranciers samen zodat we een compleet assortiment aan kunnen bieden in verschillende prijsklassen. Zo hebben we een set trouwringen in geelgoud vanaf € 600,-, hoe exclusiever, zwaarder met of zonder diamanten, hoe hoger de prijs.

Onderstaand een aantal trouwringen die we helemaal naar wens aan kunnen passen bijvoorbeeld helemaal gepolijst of juist een heel andere kleur. Graag adviseren we jullie in onze winkel waar we nog veel meer modellen en ideeën hebben.

Yvy

Nieuw uit ons atelier en natuurlijk supertrots! Deze nieuwe set kunnen we in zilver, witgoud en geelgoud kunnen maken.

Klik op deze link om een vrijblijvende afspraak te maken.

Noa

Deze relatie- of trouwringen hebben een organisch contrast waardoor een speciale band ontstaat. De diamant straalt van geluk. Trouwringen smeden we in ons eigen atelier en kunnen we naar wens aanpassen of ontwerpen.

Kom langs en laat jullie inspireren. Willen jullie liever een afspraak inplannen klik dan hier.

Yara

Deze ringen zijn een feestje om te dragen. Ze bestaan uit 2 ringen die over en in elkaar gesmeed en gesmolten zijn. Als finishing touch 2 mooie diamanten.

Nina

Deze trouwringen zijn in wit-, geelgoud en zilver te bestellen. De ringen worden gemaakt in ons eigen atelier waardoor ze helemaal naar wens aangepast kunnen worden. De ring met steen is te maken met een moissaniet of met een diamant. Moissaniet is een alternatief voor diamant. Ze lijken erg op elkaar qua schittering en uitstraling maar verschillen in prijs. Optioneel kan moissaniet altijd nog vervangen worden door een diamant.

Vraag naar de mogelijkheden via deze link.

Leah

Een trouwring kan stoer en robuust zijn. Deze zware kwaliteit ringen met paarse steen (andere mogelijkheden zijn bespreekbaar) zijn een lust voor het oog. Je blijft er naar kijken.

Iris

Handgesmede ringen van wit-, geelgoud of zilver. Deze ringen smeden we uit 1 stuk materiaal in verschillende stappen naar jullie perfect passende ringen. We smeden ze speciaal voor jullie hierdoor kunnen we de slag of opening zo maken dat de ring op jouw hand het allermooist staat.

Floor

Deze witgouden trouwringenset is zo ontworpen dat de damesring bestaat uit 2 gedeeltes. De ring is samen als trouwring, maar ook enkel te dragen.  Je kunt de 2 gedeeltes afwisselen met verschillende aanschuifringen. Zo kun je mooi met deze ring variëren.

Deze set kan ook in geelgoud of zilver gemaakt worden.

Tess

Wat past er beter bij jullie wit- of geelgoud?

Nova-Lynn

Twee ringen die elkaar nooit meer los laten. Uniek door de eenvoud. Deze ringen kunnen we van verschillende materialen maken. Helemaal van wit- of geelgoud. Ook een combinatie met zilver of titanium is mogelijk.

Mila

Deze trouwringen van wit met geelgoud vloeien samen. Extra verbonden door een witte diamant.

Sunny

Witgouden ringen met een goud accent. Geïnspireerd door Aziatische invloeden zijn deze ringen ontstaan. Herken jij de kenmerkende Aziatische architectuur in de vormgeving?

Ook niets missen? Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.

Interesse? Maak een afspraak met onze professionals.

Maak direct een afspraak