Handgemaakte Sieraden

Tijdloze handgemaakte sieraden

Wij maken bijzondere handgemaakte sieraden – statements met een krachtige vormgeving. Maar altijd draagbaar: onze armbanden, ringen, hangers en oorbellen zijn zowel geschikt voor een doordeweekse dag als voor een speciale gelegenheid. Bovendien zijn ze tijdloos: over 10 jaar draag je ze nog steeds met plezier.

Door toepassing van speciale technieken geven we de sieraden een diepere structuur. Daardoor behoudt een ketting, een armband, oorbel of ring langer haar contrast, haar gepolijste of juist matte uitstraling.

Vakmanschap en exclusiviteit

Onze handgemaakte sieraden passen we helemaal aan jouw wensen aan. We bieden bovendien uitgebreid advies over de kleuren, stijlen en vormen die bij jou passen.

De collectie in onze winkel dient daarbij ter inspiratie: uit elk sieraad kan een nieuw ontwerp ontstaan. Ringen en armbanden maken we in elke maat en natuurlijk kun je bij een halssieraad kiezen uit veel verschillende kettingen.

Sieraden graveren kan bij ons ook. Standaard letters zijn bij de aankoop van een ring bij de prijs inbegrepen. Wil je iets anders? Laat dan je sieraden graveren door een handgraveur. Wij kunnen dat voor je regelen.

Snelle reparaties en aanpassingen

Al onze sieraden worden in het atelier achter de winkel gemaakt. Dat is handig, want kleine aanpassingen of reparaties zijn dus zo gebeurd.

Duurzaam sieraad laten maken

We stimuleren onze klanten om oude sieraden te hergebruiken. Zo besparen we op materiaal en dragen we bij aan een beter milieu. Het mooie is bovendien dat het verhaal achter jouw unieke, handgemaakte juweel een extra dimensie krijgt als je goud of zilver hergebruikt.

Wil je een sieraad laten maken? Kom dan gerust langs in de winkel, of doe eerst ideeën op in onze webshop.

Handgemaakte sieraden webshop

Wij verkopen bijzondere handgemaakte sieraden, maar bieden ook en een selectie van de merken die we in de winkel verkopen. Je vind ze in onderstaande webshop. Heb je vragen of twijfel je nog? Neem dan gerust contact met ons op.

Bijzondere handgemaakte sieraden van Edelsmederij Tobias
Ook niets missen? Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.

Interesse? Maak een afspraak met onze professionals.

Maak direct een afspraak