Trouwringen

Handgemaakte trouwringen | Samen één

Deze trouwringen hebben we de titel gegeven, Samen één. Deze handgemaakte trouwringen zijn gemaakt in ons atelier. De ringen bestaan uit twee delen, een van witgoud en een van geelgoud die samen één worden door een witte diamant. De diamant symboliseert eenheid en speciale band. In ons eigen atelier maken we trouwringen naar wens. Graag nodig ik jullie uit om samen met mij, Tobias, een set ringen te ontwerpen die bij jullie past.

Trouwplannen

Bezoek ons atelier voor originele trouwringen. We ontwerpen en creëren ze speciaal voor jullie! Laat je inspireren door deze set bijzondere trouwringen, samen symboliseren ze de eenheid.

Unieke witgouden trouwringenset

Bezoek ons atelier voor originele trouwringen. We ontwerpen en creëren ze speciaal voor jullie! Deze witgouden trouwringenset is door onze eigen edelsmeden ontworpen en vervaardigd. De damesring bestaat zelfs uit 3 delen waardoor deze trouwring uitstekend te combineren is met andere ringen.

Trouwplannen?

Bezoek ons atelier voor originele trouwringen. We ontwerpen en maken ze speciaal voor jullie!

Deze witgouden trouwringenset is door onze eigen edelsmeden ontworpen en vervaardigd.

Trouwplannen?

Bezoek ons atelier voor originele trouwringen. We ontwerpen en maken ze speciaal voor jullie!

Deze witgouden trouwringenset is door onze eigen edelsmeden ontworpen en vervaardigd. De damesring bestaat uit 2 gedeeltes en is daardoor als trouwring te dragen maar ook te combineren met andere ringen.

Ook niets missen? Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.