Horloges

Moderne horloges voor dames en heren

Scandinavisch design staat bekend om haar elegantie. Het is dan ook geen toeval dat wij in onze winkel en webshop moderne horloges van twee Noord-Europese merken aanbieden: Bering en Kronaby.

Bering horloges

Bering is een Deens merk. We hebben deze moderne horloges in onze collectie vanwege de krachtige belijning en het minimalistische, tijdloze design. Daardoor zijn ze te dragen bij verschillende gelegenheden. De horloges passen bovendien goed bij onze handgemaakte sieraden. Door het krasvaste saffierglas gaan ze lang mee.

Bekijk de dames- en herenhorloges in de webshop, of kom een uurwerk passen bij ons in de winkel.

Kronaby horloges

Naast Bering verkopen we moderne horloges van het merk Kronaby. Ook deze uurwerken hebben een strak, tijdloos ontwerp. Ze lijken op gewone horloges: klokjes waarop je de tijd kunt aflezen. Maar in werkelijkheid zijn het hybride horloges met allerlei slimme functies. Zo zijn ze te koppelen aan je mobiel, kun je er thuis je lampen mee aanzetten en bedien je er Spotify mee.

Kronaby is nog een jong dames- en herenmerk. De hybride horloges zijn volop in ontwikkeling en de makers voegen steeds nieuwe mogelijkheden aan hun producten toe.

Meer moderne horloges in de winkel

In onze webshop verkopen we alleen Bering en Kronaby, maar in de winkel heb je keus uit meer merken. Kom dus gerust eens langs!

Klok en horloge reparatie

Na verloop van tijd droogt de olie in het uurwerk van een horloge of klok uit. Opwinden gaat lastiger, of de batterij van je horloge gaat steeds sneller leeg. Soms komt er stof of vocht in – dan is het tijd voor een onderhoudsbeurt.

Wil je een klok of horloge reparatie laten uitvoeren? Wij werken samen met externe specialisten die elk uurwerk weer in oude staat herstellen. Een batterijwissel verzorgen we voor je in de winkel.

Moderne horloges voor dames en heren
Ook niets missen? Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.

Interesse? Maak een afspraak met onze professionals.

Maak direct een afspraak