Horloges

Horloges van Edelsmederij Tobias

Edelsmederij Tobias biedt een zeer divers aanbod aan dames- en herenhorloges in Doesburg en omstreken. Zo hebben wij het Horloge v/d maand: elke maand een nieuw horloge voor een aantrekkelijke prijs.

Prefereert u een modern, technologisch geavanceerd of chic uurwerk? Een kleine greep uit onze collectie treft u hier aan. Laat u inspireren door de verschillende horlogemerken en -stijlen. Wilt u meer weten of onze uitgebreide collectie inzien? Bezoek dan onze winkel of neem contact met ons op.

Ook voor een horlogereparatie of een stilstaande klok bent u welkom.

Kronaby horloges

Dit nieuwe merk geeft je het gevoel van een gewoon horloge maar ze hebben daarnaast een moderne technologie. Deze hybride horloges zijn via bluetooth te koppelen aan je mobiel. Hierdoor kunnen er een groot aantal verschillende functies en apps aan een Kronaby horloge gekoppeld worden. Hoeveel stappen heb je vandaag gezet? Muziek afspelen op je mobiel? Aangeven wanneer er een whatsappbericht binnen komt…. met Kronaby kan er van alles.

Bering heren horloges

Een horloge van Jacob Jensen is van een afstand te herkennen. Kenmerkend van dit Scandinavische merk is haar minimalistische vormgeving. Simpel en gestroomlijnd met grote contrasten van licht en donker. Less is more.

De ontwerpen van industrieel ontwerper Jacob Jensen zijn ook te bewonderen in het Museum of Modern Art in New York. Gevoel voor design is verzekerd!

Bering dames horloges

Scandinavisch design is befaamd om haar elegantie. De uurwerken van Danish Design zijn van uitmuntende kwaliteit, vaak gemaakt van titanium wat heel anti-allergisch materiaal is en dragen zeer comfortabel maakt.

Danish Design horloges combineren vaak goed met zilver of gouden sieraden!

Bering solar horloges

Geen ander horlogemerk ontwikkelde zoveel vernieuwende technologie als Seiko. Horloges die werken op zonne-energie en kinetische modellen die op beweging lopen, Seiko heeft het allemaal.

Vanwege zijn accuratesse is Seiko decennialang de officiële tijdwaarnemer voor verscheidene sportkampioenschappen en Olympische Spelen.

Bering Max René horloges

De horloges van Davis vallen op in onze vitrines. De horloges zijn leuk geprijsd, hebben een modieuze uitstraling van groot naar klein en zijn vooral heel kleurrijk.

Davis horloges

Meer gelegenheden, 1 horloge: Daniel Wellington.

De stijlvolle en elegante horloges van Daniel Wellington kunnen door zowel mannen als vrouwen gedragen worden, ongeacht de gelegenheid of dresscode. Daniel Wellington heeft een aantal verschillende designs waarbij de nadruk ligt op duidelijke maar elegante tijdsaanduiding. Het unieke van dit merk is dat je zelf je horlogebanden kan wisselen, van tijdloze leren banden naar de kleurrijke NATO banden.

Zo combineert het horloge altijd perfect met je outfit.

Rolf Cremer horloges

Is een Duits kleurrijk merk. Met een speelse afwissende collectie en een bijzondere vormgeving.

 

Ook niets missen? Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.