Horloges

Horloges van Edelsmederij Tobias

Edelsmederij Tobias biedt een zeer divers aanbod aan dames- en herenhorloges in Doesburg en omstreken. Zo hebben wij het Horloge v/d maand: elke maand een nieuw horloge voor een aantrekkelijke prijs.

Prefereert u een modern, technologisch geavanceerd of chic uurwerk? Een kleine greep uit onze collectie treft u hier aan. Laat u inspireren door de verschillende horlogemerken en -stijlen. Wilt u meer weten of onze uitgebreide collectie inzien? Bezoek dan onze winkel of neem contact met ons op.

Ook voor een horlogereparatie of een stilstaande klok bent u welkom.

Bering horloges

Bering horloges zijn gemaakt van ultra lichte materialen en hebben een dun ontwerp, zodat je het horloge nauwelijks voelt.

Het merk is geïnspireerd op de schoonheid van het arctische landschap, met liefde voor detail. Bering horloges hebben een moderne uitstraling.

Jacob Jensen

Een horloge van Jacob Jensen is van een afstand te herkennen. Kenmerkend van dit Scandinavische merk is haar minimalistische vormgeving. Simpel en gestroomlijnd met grote contrasten van licht en donker. Less is more.

De ontwerpen van industrieel ontwerper Jacob Jensen zijn ook te bewonderen in het Museum of Modern Art in New York. Gevoel voor design is verzekerd!

Danish design

Scandinavisch design is befaamd om haar elegantie. De uurwerken van Danish Design zijn van uitmuntende kwaliteit, vaak gemaakt van titanium wat heel anti-allergisch materiaal is en dragen zeer comfortabel maakt.

Danish Design horloges combineren vaak goed met zilver of gouden sieraden!

Seiko

Geen ander horlogemerk ontwikkelde zoveel vernieuwende technologie als Seiko. Horloges die werken op zonne-energie en kinetische modellen die op beweging lopen, Seiko heeft het allemaal.

Vanwege zijn accuratesse is Seiko decennialang de officiële tijdwaarnemer voor verscheidene sportkampioenschappen en Olympische Spelen.

Davis

De horloges van Davis vallen op in onze vitrines. De horloges zijn leuk geprijsd, hebben een modieuze uitstraling van groot naar klein en zijn vooral heel kleurrijk.

Daniel Wellington

Meer gelegenheden, 1 horloge: Daniel Wellington.

De stijlvolle en elegante horloges van Daniel Wellington kunnen door zowel mannen als vrouwen gedragen worden, ongeacht de gelegenheid of dresscode. Daniel Wellington heeft een aantal verschillende designs waarbij de nadruk ligt op duidelijke maar elegante tijdsaanduiding. Het unieke van dit merk is dat je zelf je horlogebanden kan wisselen, van tijdloze leren banden naar de kleurrijke NATO banden.

Zo combineert het horloge altijd perfect met je outfit.

Roamer of Switzerland

Roamer of Switzerland. Dit merk bestaat sinds 1888 en is razend populair in Europese hoofdsteden. Alle Roamer modellen hebben het kwaliteitslabel ‘Swissmade’ en zijn voorzien van saffierglas.

Ook niets missen? Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.