Arrangementen

Bezoek Edelsmederij Tobias

Een unieke dag uit waarbij het geheim van de edelsmid kan worden ontdekt.

Graag nodigen wij jullie uit voor een bezoek aan het mooiste Achterhoekse hanzestadje Doesburg! Edelsmederij Tobias biedt jullie een uniek uitstapje aan.

Breng een bezoek aan Edelsmederij Tobias voor een demonstratie. Onder het genot van een drankje laten wij jullie het vervaardigen van een handgemaakt sieraad zien. De edelsmid legt graag uit wat zijn werk inhoudt en laat dit zien aan de hand van voorbeelden. Hierna kijken jullie mee in het atelier van de edelsmid en zien jullie hoe een sieraad wordt gemaakt. Wie weet laat je je wel verleiden tot de aankoop van iets unieks!

Dit bezoek zal ongeveer een uur duren en is goed te combineren met een bezoek aan andere typisch Doesburgse ondernemingen zoals bijvoorbeeld:

  • De Mosterdfabriek
  • Chocolaterie Alberdeco
  • Suikerbakkerij Lekkers2Go
  • Een leuke wandeling door het mooie Doesburg onder leiding van een stadsgids

Afhankelijk van jullie wensen kunnen we een programma samenstellen en zullen wij dit communiceren richting de andere ondernemingen.

De kosten voor de demonstratie, inclusief drankje, zijn slechts 4 euro per persoon. Kosten voor eventuele andere activiteiten zullen bij het samenstellen van het programma doorgegeven worden. De rondleiding is mogelijk tot maximaal  6 personen (nu in corona tijd). Dit in verband met de grootte van het atelier.

Neem snel contact met ons op voor het bekijken van de mogelijkheden en het maken van een afspraak.

Ook niets missen? Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.